Používáním webu restauraceuvodu.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
    

VALENTÝN 14.2.

VALENTÝN 14.2.

 

Valentýnské menu

 

Studený předkrm

Kachní paté s portským vínem podávané s mangovou omáčkou zdobenou brusinkami a lístky máty

máslový croissant

100g/149,-

 

Teplý předkrm

Restované loupané krevety na bílém víně, limetce a chilli,

italská focaccia se sušenými rajčaty

150g/199,-

Dánské mušle – slávky vařené na bílém víně s česnekem, provensálskými bylinkami s máslem, italská focaccia s rozmarýnem

250g/189,-

 

Hlavní chod

Šafránové rizoto s grilovanými  loupanými krevetami, zdobené granátovým jablkem s parmazánem

120g/389,-

Telecí Saltimbocca

-telecí plátky se sušenou šunkou a šalvějí-

s grilovaným chřestem a gratinované smetanové brambory s parmazánem a šalvějí

150g/455,-

 

Dezert

Creme brulee s malinovým přelivem

1ks/129,-

Jahodové tiramisu s čerstvými jahodami a mátou

1ks/129,-

 

Valentýnská nabídka vín a bublin

Riesling – Vinařství Prinz von Preussen, Rheingau, Německo - Polosuchý

Doporučujeme k teplým předkrmům 

0,75l/499,-

Spumante FILI Mille Bolle – Vinařství Sacchetto, Veneto, Itálie – Extra Dry

Doporučujeme k teplým předkrmům

0,75/399,-

Chardonnay – Vinařství Sedlák, Velké Bílovice Česká Republika - Suché

Doporučujeme k Šafránovému rizotu

0,75/399,-

Chianti DOCG – Vinařství Villa Nieri, Toscana, Itálie - Suché

Doporučujeme k Telecí Saltimbocce

0,75/399,-

 

REZERVACE 

TEL: 734 655 433