Couvert 10,-
Meruňka ze zralých meruněk se sušenou meruňkou Baron Hildprandt
0,02l/ 55,-
Předkrm
Burrata Pugliese podávaná s dýní pečenou na olivovém oleji s šalvějí a troškou chilli, pražená dýňová semínka, míchané klíčky a kapka krémového balsamica di modena
125g/ 249,- A-7
Polévka
Dýňový krém s kapkou olivového oleje, nitkou sladké smetany a praženými dýňovými semínky
0,33l/89,- A-7,9
Hlavní chod
Podzimní dýňové kuřátko pečené na kůrčičku s dýňovou nádivkou s hrozinkami, šťouchaným bramborem s cibulkou a vlastním výpekem, dýňová sláma
750gsk/329,- A-1,3,7
Argentinský Rib Eye steak – 45 dní suché zrání
sypaný čerstvým barevným pepřem a maldonskou solí
S dýní gratinovanou vyzrálým sýrem se smetanou a tymiánem, omáčka demi glace z morkových kostí a hovězího krku, pečená jarní cibulka
250g/519,- 300g/579,- A-7
Křupavá kachna ¼ podávaná s dýňovým zelíčkem, karlovarským knedlíkem a přelitá vlastním výpekem
350gsk/359,- A-1,7
Filet z pražmy královské s provensálskými bylinkami, podávaný s dýňovým pyré s pečeným česnekem a mrkví a ochuceným salátkem ze žluté ředkve
100g/359,- A-1,3,4,7,9
Naše česká klasika
Vepřová ŠNICLA jak zástěra s troškou česneku a naším bramborovým salátem
200g/235,- A-1,3,7,9,1
Babiččina svíčková na smetaně s domácí kynutou peřinou a brusinkovým terčíkem
150g/249,- A-1,3,7,9,10
Vepřový libový vrabec s kysaným a vinným zeliskem a bramborovým knedlíkem s cibulkou
180g/229,- A – 1,3,7,10
Domácí borůvkové knedlíky, posypané tvarohem a přelité máslem
150g/199,- A-1,3,7
Paní domácí z dýní napekla
Dýňový dort s domácí podzimní marmeládou, krémem z mascarpone a karamelem, zdobený mrtvou hlínou a gumovými červy
1ks/149,- A-1,3,7