Používáním webu restauraceuvodu.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
    

Gastronomické akce

 31. 1. 2020

PIVOVARSKÝ VÍKEND

menu k nahlédnutí již bzry

 

14. 2. 2020

VALENTÝNSKÉ MENU

 

Welcome drink

Proseco 0,1l a čerstvé jahody

Studený předkrm 

Hovězí carpaccio 80g s rukolou, parmazánem a kapary, bylinková bagetka 

Teplý předkrm

Kachní játra restovaná v portském víně 80g, podávaná s trhaným listovým salátkem a vaječným svitkem se špenátovými listy

Hlavní chod - výběr

1.Filet z candáta 150g grilovaný na rozmarýnovém másle, položený na cizrnovém salátu a doplněný o citrusové chutney 

2. Rumpsteak originál 200g s gratinovanými brambory a hřibovou omáčkou

Dezert

Krém brulée a glazované čerstvé jahody s černým pepřem 

 

Cena menu 655,- / os.

REZERVACE NA TEL: 734 655 433